Kreta, 5-19.Juli

5.Juli dro vi til Kreta. Vi var så mange som 12 personer fra Klæbu som dro sammen.
Etter mye tull og styr på Værnes angående billetter osv(min familie bare), kom vi oss endelig i vei til Kreta, nærmere bestemt Chaniakysten, Platanias, Hotel Troulakis Village.

Jeg må bare innrømme det, jeg er syko kresen når det gjelder mat. MEN! til alles sjokk, likte jeg faktisk flymaten, som bestod av kylling i karri, og på hjemturen var det biff, noe jeg også likte. Blir helt sjokka selv jeg.
Men, that's it liksom. Hver dag spiste jeg pizza med skinke og ost, to ganger daglig(lunsj og middag), med unntak av tre måltid som bestod av filet chicken kari og et måltid med hamburger. Skjønner ikke hvordan jeg klarte og holde ut med pizza så lenge ass.

Er ikke noe vits i og skrive fra hver dag, både fordi jeg ikke husker akkurat hva vi gjorde hver dag, og fordi det går i det samme ; Bading ved bassenget eller stranda, shopping og lignende.
Legger heller ut mange bilder fra turen, så får dere se hvordan vi har hatt det.

Men må jo nesten skrive litt om hva vi gjorde også da, so here we go:

Monica og jeg var på bar flere kvelder, og jeg kan trygt si at Spleendid, Nikos og Eclipse er verdt og ta en tur innom hvis du er på Kreta. Spesielt Eclipse, det var mer en klubb, og der var det alt fra 14 åringer til 30 år gamle folk.
Noe som var UTROLIG kjipt var at vi ALLTID måte komme inn så TIDLIG. Dette er nesten for flaut til og skrive men.
Den første kvelden måtte vi være på hotellet 22:45, whaaaaaaaat liksom? Ellers så var det seneste vi fikk være ute til 00:15, til og med den siste kvelden måtte vi komme inn 00:00, synd på oss ja? :(

Vi møtte forresten masse masse bergensere, ca 3 dager før vi skulle reise hjem. Alle var skikkelig koslige og pratsomme, og kveldene på Eclipse hadde vært utrolig kjedelig uten de der tror jeg!

Det som gjorde det ekstra bra med baren var jo at det var så hyggelige og morsomme bartendere på enkelte steder. Og vi drakk selvfølgelig drinker, mine favoritter er Sex On The Beach og Strawberry Daiquiri.
Ellers når jeg er ute og drikker ogsånt, blir det aldri drinker liksom, det funker ikke på fester, synd, siden det er mye bedre med en drink enn bare og blande vodka og sprite f.eks.

Pleier du og drikke drinker, isåfall, hvilke synes du er best?


Vi var også innom badeland en dag, noe som var helt greit. For og si det sånn, Sommerland i Bø i Telemark er bedre.

Ble også tid til shopping, som pengbok, klær, belte, fotlenker ++, og selvfølgelig drikke, noe som er så SYKT SYKT billig der nede, ikke til og sammenligne med her hjemme i Norge vett. Holdt nesten på og glemme det, DUTY FREE(tax free). Der kjøpte jeg meg my sminke, i tillegg til at jeg hadde bestilt en del på utreisen og hjemreisen, noe Mamma var så snill og betalte(a)

 

Da har jeg ikke mer og skrive, bortsett fra at bildene kommer sånn etterhvert. Kan si at jeg har omtrent 5 kameraer med forskjellige bilder, + at jeg skal ta bilder av det jeg har kjøpt meg.

Håper dere alle har hatt en fin ferie, jeg har ialfall storkosa meg i to uker nå, kunne godt tenkt meg og vært en uke til, samtidig som det er deilig og komme hjem igjen!

Borte bra men hjemme best, så sant så sant.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits