LONDON BABY

Det er såvidt jeg klarer å trykke på tastaturet, hopper snart i taket av glede. Mariebestis og jeg har nemlig akkurat bestilt oss London tur til sommeren, er så gira! Har vært i London en gang før, sammen med Helenebestis og mødrene våre (den sommeren vi ble konfirmert). Hadde en kjempefin tur da og fikk opplevd mye, noe jeg er helt sikker på at Marie og jeg får gjort og! Forskjellen på da og nå blir uten tvil shoppinga, sist jeg var der visste jeg ikke om de gode butikkene og brydde meg ikke særlig, men det gjør jeg nå. Det lønner seg å lese blogger.

Hotellet vi skal bo på heter Days Hotel Waterloo og er et 3-stjerners hotel som ligger sentralt i London. Det vi la vekt på da vi bestilte reisen var å få det billigst mulig. Vi er der for å oppleve byen, ikke hotellrommet, så derfor valgte vi et billig hotel. Passet perfekt at det vi valgte ligger midt i byen.

Bilde av Days Hotel London Waterloo, London
Bilde av Days Hotel London Waterloo, London

Bilde av Days Hotel London Waterloo, London

Noen som har vært i London før?

6 kommentarer

Daycastle

14.03.2011 kl.16:46

har vert i London en gang. Elsker den byen!

Kaja Dahlen

14.03.2011 kl.18:51

Sv: Takk for du sa ifra. Aner ikke hva som har skjedd og hvordan jeg kan fikse det:( jeg kunne ikke fått din msn? så kunne du tatt print screen og sent meg så jeg kan se hvordan det ser ut, ossen nettleser bruker du btw?:-)

Kaja Dahlen

14.03.2011 kl.20:06

SV: kan hende det er derfor, siden jeg bruker google chrome^^

Kathrine - foto og hverdag

14.03.2011 kl.21:01

Å, heldig! Jeg har vært i London en gang :)

lenalinnea

15.03.2011 kl.07:10

Kjempe heldige er dere:) ÅH!
oh, så heldig du er! :D Kan tenkte meg dere kommer til å kose dere masse. og kjøpe masse fint ^^

Skriv en ny kommentar

hits