13.apr.2011

Åh, godt å tenke på at det kun er en dag igjen med skole før påskeferien, selv om jeg har en 2-timers matteprøve i morgen da.. Får heldigvis ha med boka så det går sikkert ikke så dårlig (suger i matte). I dag fikk vi endelig tilbake historieprøven også. Det lønner seg tydeligvis med en annen lærer, det hadde mye å si for min del ialfall. I første termin hadde vi kun to prøver og på de fikk jeg 2+ og 1, selv om jeg hadde øvd. Nå når vi har hatt en annen lærer til å undervise + lage prøven, fikk jeg 4, det sier veldig mye. Desverre har vi byttet tilbake lærer igjen nå, så jeg lurer på hvordan den neste prøven kommer til å gå. Den tid den sorg.. Nok skoleprat, her har dere dagens outfit:


                     Pasadena shorts og cardigan BikBok Sko Converse


Stikker på trening om noen få strakser. Skal sykle dit i dag, noe som kan bli spennende. Lenge siden sist jeg syklet så er nok litt ustødig. Senere i kveld har jeg Paradise-date med Inger Marie søta, det blir koslig:)

2 kommentarer

Huong

13.04.2011 kl.18:25

fin shorts :)

tror det er noe galt med bloggen din... skriften går heeelt ut i kantene på skjermen. med mindre det er meningen da:p haha. det er bare sånn på framsiden, når jeg kommer inn på innleggene blir det ruter rundt innleggene.

lenalinnea

14.04.2011 kl.12:55

fin du var:) dumt det ikke gikk så bra på prøven da, men PÅSKEFERIE <3

Skriv en ny kommentar

hits