SAMSUNG PL150

I dag dro jeg endelig og kjøpte meg et nytt digitalkamera. Mitt gamle fra Olympus har jeg hatt siden 2008, altså i snart 3 år. Det har vært med meg på hver eneste fest jeg har vært på, og det har blitt brukt omtrent hver dag ellers. Det har vært et kjempebra kamera, men i det siste har det blitt dårligere, filming har for eksempel vært helt umulig pga den dårlige kvaliteten. Fiksa meg som sagt et nytt kamera i dag og det fant jeg på Expert. Er veldig fornøyd med servicen jeg fikk der, og jeg endte opp med å kjøpe Samsung PL150, som koster 999 kr. I tillegg kjøpte jeg et minnekort som kostet 250 kr.

Slik ser kameraet ut:

                                            Hehe, søte bilder.

Noen kriterier jeg hadde var at kameraet måtte ha minst 10 megapiksler, videofunksjon og god bildekvalitet. Dette kameraet har blant annet 12 megapiksler, videofunksjon med lyd og to skjermer. Hvor kult er ikke det? Det har en stor skjerm bak og en liten skjerm foran, slik at man lett kan ta bilder av seg selv. Det beste av alt er at når man bruker den skjermen foran tar kameraet automatisk bilde når noen smiler! Om dere skulle ha noen interesse av å vite mer om kameraet kan dere trykke her.

Har vært hos Helenebestis i kveld og vi har allerede testet ut kameraet litt, med både bilder og film. Var faktisk på kino igjen i dag, så kommer ett nytt innlegg om det ganske snart. Følg med:)

2 kommentarer

Mika Josefine

15.04.2011 kl.00:07

Åh, stilig! Selv om det virker en smule slitsomt at det tar bilde når folk smiler, da, haha! Men det er vel kanskje noe man kan stille på? Dessuten er det vel en smakssak!

Hanne Storsve

15.04.2011 kl.00:16

:) Det er kun når man bruker den lille skjermen det tar bilde når man smiler, og det er jo den store skjermen jeg kommer til å bruke mest så det tror jeg skal gå greit:)

Skriv en ny kommentar

hits