DØDENS DRABANTER

Som sagt i forrige innlegg dro Helene og jeg på kino. Siden jeg var på kino på tirsdagen hadde jeg ikke lyst å bruke penger på det i dag (selv om jeg fikk billettene gratis sist), men Helene ville så gjerne på kino så hun spanderte. Thank u babe! Filmen vi så var Varm Veum - Dødens Drabanter. Har sett de to forrige filmene sammen på kino, så det var egentlig en selvfølge at vi skulle se denne også. Filmen handler om at en 17 år gammel gutt blir mistenkt for og ha drept fosterforeldrene sine. Varg Veum kjenner gutten fra sin tid i barnevernet, og er helt sikker på at gutten ikke er i stand til å drepe noen, selv om han tilstår drapene til politiet. Varg Veum gjør som alltid alt han kan for å finne ut hva som faktisk har skjedd. Filmen var spennende fra start til slutt og jeg anbefaler den på det sterkeste.
 


                     Klar for å kjøre til kinoen!
 
                     Fine jenta mi.

                     Æsj, for et bilde, men måtte nesten ta det med for å vise kvaliteten på bilder i ulike scener.
 
video:cusershannepictures2011bloggeHelene skulle ta bilde men faila.

Merka ikke at Helene filma før etter 30 sekunder. Grunnen til at lyden hakker enkelte
plasser regner jeg med er pga at snuppa zoomer ut og inn. 
 
Klokka er 00:30 og jeg skulle vært i seng for lenge siden. Skal nemlig på trening klokka 09:30 i morgen, så er en fordel å få litt søvn.

 

Én kommentar

Slittejoggesko

15.04.2011 kl.01:48

Varg Veum filmene er nok de beste i norsk film. Vi har ufattelig mye dårlige filmer, og alle har de samme skuespillerne. Kristoffer Joner blant annet... LEI. Men storfan av Varg Veum! :)

Skriv en ny kommentar

hits