POLAR FT60

Her er pulsklokken jeg kjøpte i går, Polar FT60:Kjøpte den på XXL, nedsatt fra 1800 kr til 999 kr. Om du skal kjøpe deg pulsklokke anbefaler jeg deg å ta turen innom XXL, de har mange gode tilbud akkurat nå!

Polar FT60 passer for deg som er aktiv og trener fordi du synes det er morsomt samtidig som du ønsker å holde deg i form. Uansett hvilken treningsform du liker kan STAR-programmet hjelpe deg å få enda mer ut av din trening. STAR lager et personlig treningsprogram tilpasset din nåværende fysiske form og din målsettning. Du velger selv om du vil forbedre eller maksimalisere din kondisjon, alternativt gå ned i vekt. STAR programmet lager deretter ditt program med ukesmål og du vil motta tilbakemelding hver uke. Etter treningsøkten gir FT60 deg informasjon om puls, kalorier samt andelen kalorier fra fett, treningseffekt, treningstid i ulike soner og oppnådd resultater så langt. FT60 er kompatibel med G1 gps sensor og S1 fotsensor. - xxl.no

Valget falt på denne fordi jeg føler den passer meg bra (har lest i polar-brosjyren om ulike klokke-modeller). I tillegg har Mariebestis den, så jeg visste på forhånd at det er ei bra klokke. Har ikke fått brukt den på trening enda, men ut i fra det jeg har lest og sett ser den bra ut. Gleder meg til å ta den i bruk! 

Bruker du pulsklokke når du trener?

Én kommentar

Katrine - Bloggdesigner

29.02.2012 kl.22:24

Den var utrolig kul! :-)

Skriv en ny kommentar

hits